Vigtigt

© Betina Karin Lassen, ergoterapeut - specialist i demens og psykiatri

Vigtigt

Etiske og moralske overvejelser

Under tilblivelsen af hjemmesiden har jeg haft mange etiske og moralske overvejelser - derfor skal læseren vide at :

 

Episoder og eksempler er opdigtede.

Teksten bygger på min forskning (litteratur, kurser, undervisning, projekter mm) og mine erfaringer inden for områderne.

Illustrationerne er tegnet af Betina Karin Lassen eller er illustrationer fra Greys Anatomy, hvor der ikke længere er copyright.

Litteraturen, som er nævnt er noget jeg har læst og kan anbefale, hvis du ønsker at vide mere.

Der er INGEN billeder af de patienter, borgere, børn med flere, som har har eller har haft i behandling.

 

Hjemmesiden henvender sig til

Fysioterapeuter, pædagoger, afspændingspædagoger, ergoterapeuter og studerenede, som ønsker inspiration.

Folk, som ønsker en bredere viden om sanseintegration.

 

Hvorfor denne hjemmeside?

Under min uddannelse til ergoterapeut opdagede jeg, at der manglede en hjemmeside, hvor jeg kunne finde information om sanseintegration og som var lavet af fagpersoner med sanseintegration i deres grunduddannelse.

 

Fralæggelse af ansvar og viradistribution

Sensory-integration.info fralægger sig ethvert ansvar for og forbindelse til hjemmesider, til hvilke denne hjemmeside er forbundet. 
Sensory-integration.info distribuerer ikke bevidst vira eller lign. hvis du modtager dette i forbindelse med brugen af hjemmesiden står Sensory-integration.info ikke til ansvar for det, men vil gerne oplyses om det, så det kan blive fjernet.

 

Problemer eller har du nogen kommentar

Har du nogen kommentar, spørgsmål eller problemer i forbindelse med dit besøg på Sensory-integration.info så kontakt webmasteren, som vil svare dig, så hurtigt som muligt.
Modtagne kommentarer vil ikke blive behandlet fortroligt og informationen vil ikke vidergives.

 

Statistik

Sensory-integration.info opsamler løbende statistiske oplysninger om besøgende på hjemmesiden, på baggrund af de data, som din browser sender til udbyderen - www.one.com. Det er ikke ud fra disse oplysninger muligt at genkende enkelte personer. De vil blive brugt til at udarbejde statistisk, som er med til at forbedre hjemmesiden.

 

Tak til

Journalist Jon Mathorne for korrekturlæsning på hjemmesiden, samt ergoterapeuterne Rikke Bindslev, Gertrud Bengtsen, IngerMarie Otnæs, Agnes Ástvaldsdottír, Hanna Florgaard, Bente Jensen, Esben Thomsen og Anne Carstensen et al, samt de ergoterapeut studerende og kollegaer, som jeg generelt har mødt for hjælpen og inspirationen - som også har været modeller til billederne.